Ismersz olyan marketingest akire fel lehet nézni?

Évek óta látok egy csillogást az ügyfeleink szemében a megbeszéléseink végén. Több száz embert oktattam az évek során és biztos, hogy hallani fogod, hogy mesélek a millió dolláros havi költésű tevékenységeinkről is. Mégis erre a csillogásra vagyok a legbüszkébb. A milliárdos forgalmú multi vezérigazgatójától kezdve az önköltséges tanfolyamainkon megjelenőkre egyaránt igaz. Amikor véget ér a megbeszélés, már tudják. Hiába a bonyolult marketing fogalmak, van megoldás.

E-mail marketing szekvenciák. Közösségioldal-építés a seedingtől a törzsi hovatartozásérzésig. Awareness, brand és remarketing kampányok AdWords- és Facebook- hirdetésekkel. Tartalommarketing a témakörkutatástól a többcsatornás terjesztésig. Ezek zavaros szakmai szavak lehetnek. Mégis a beszélgetéseink után komfortosak az emberek. Nem azért, mert veterán marketingessé változnak. Azért mert valakitől kérdezhetnek. Azért, mert valakire rábízhatják a marketingjüket.

Ez a szenvedélyünk.

Téged mi motivál?

Közösséget nem csak az ügyfeleink számára építünk. Együtt tanulunk, hetente tudásmegosztó alkalmakat tartunk. A blogba mindenki ír és véleményezzük a másik anyagait. Kötetlen a bejárás és mégis itt vagyunk, mert élvezzük egymás társaságát. A home office napokon lángol a Facebook-csoportunk. Mémek, nevetés és a sikereink megosztása. Kérdezz meg bárkit a csapatból, hogy szeret-e az Astrohoz tartozni.

Hogy mi motivál? Hasonlóan elkötelezett emberek között dolgozni. Rajongani a szakmáért és az ügyfelekkel együtt megélt sikerekért.