Online, részmunkaidős

Senior Social Media Tervező

Bid management során kampány tervezésben veszel részt, hogy koncepcionális tervet hozz létre az ügyfeleink számára. Ismered a 10 legnépszerűbb közösségi csatornát; mi a különbség; milyen tartalomtípusok mennek jól; kik vannak jelen rajtuk.

Senior Social Media Tervező

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter, YouTube mind a kisujjadban vannak. Ismered a trendeket: miért lesz valami népszerű, és milyen tartalmakkal lehet látható eredményt elérni. Nem állsz meg annál a kijelentésnél, hogy “a social media brandingre jó”. Tudsz riportálási szisztémát fejleszteni; használsz több szoftvert arra, hogy ne csupán érzéseidre hallgatva tervezz meg online tevékenységeket. 

Elvárás, hogy legyen benned a megújulás képessége, ne ugyanazzal a három koncepcióval fusson az összes megtervezett kampányod, amit megtervezel. Tudd megteremteni a módját, hogy legyen miről kommunikálni a digitális térben az általad tervezett kampányokban.

Az Astro 2015-ben alakult performancia ügynökség, portfóliónk zömében nemzetközi tevékenységekre fókuszál. Értékeink között szerepel a transzparencia, a munka és az eredmények szeretete, valamint az együttműködő közösség kialakítása. Teljesen digitális életet élünk, nincs irodánk, szoftverekkel vezetjük a munkánkat, és ezeken a felületeken tartjuk a kapcsolatot egymással.

Milyen képességeket keresünk benned?

Ornare Porta Fusce Vestibulum
  1. Angol, magyar nyelvtudás
  2. Jelentős rutinnal rendelkezel a közösségi felületeken
  3. Képes vagy akár aktívan üzemeltetni saját közösségi oldalakat sikeresen
  4. Google szoftverek ismeretét
  5. Fejleszd és értsd meg az ügyfelek e-mail tevékenységét.
  6. Precizitást
  7. Tudod, hogy válik elszámoltathatóvá a kampányaid sikere 
 

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldj egy e-mailt a hr@marketingastro.com címre! A levelet Czakó Előd fogja elolvasni. A levél subject-jébe a pozíciót írd be! Kérlek figyelj arra, hogy a leveledben az e-mail címed és a telefonszámod kimásolható legyen. Azaz, legyen az is bele írva, és ne kelljen a CV-dből kibogarászni. A levélhez mellékelj egy önéletrajzot! A fényképes verzió preferált. 

Mi történik a jelentkezésed után?

GYIK

Az egyes állás ajánlatainkra 10 – 70 fő  szokott jelentkezni. A jelentkezők adatait összegyűjtjük egy spreadsheetbe a könnyebb kezelhetőség végett.

A leveled feldolgozásakor kapsz egy emailt valakitől a csapatból, aki rögzítette a jelentkezésed. Ez lehet egy jelzés, hogy mikor jön további info és lehet az is, hogy a CV-d alapján nem tudunk tovább menni.

A projekt manager munkakörtől kezdve a juniorig minden esetben alkalmazunk valamilyen próba feladatot. Ez mindig úgy van kialakítva, hogy jellemezze a munkát amit az adott pozícióban végezni fogsz.

Ha a próba feladatod alapján tovább tudunk menni, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Ennek a keretében küldünk a szervezetről egy bemutatkozó videót és kapsz egy rövid, tételes emailt amiből a gyakori kérdésekre választ kaphatsz. 

A személyes interjú minden esetben két dologról szól. A gyakorlati készségek felméréséről és az összhang keresésről. 

Eddig nem volt rá példa, de leginkább azért mert nagyon gyors rekrutációs köröket folytattunk. Most már elképzelhető, hogy lesz, de csak akkor ha több mint 2 nagyon jó jelöltünk van.

Valamilyen formában értesítünk minden jelentkezőt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha totál fogalmatlan jelentkezés érkezik, ami nem felel meg a formai követelményeknek. 

Minden más esetben legalább írásban jelezzük, hogy nem haladunk tovább az adott jelölttel. 

Magadra ismersz?

Várjuk a jelentkezésed!