Közösségi Leadgenerálás

Social selling

A LinkedIn a B2B marketing pillére. A felületen döntéshozókhoz juthatunk el rövid úton. A direkt megszólítás mellett tartalom és közösségi marketing elemekkel kiegészítve egyedülálló üzletszerzési lehetőségeket biztosít.

A vásárlók jönnek hozzád

Lead-generálás a LinkdInen

Az online értékesítési folyamatot automatizált, robot tevékenységgel egészítjük ki. A kommunikációt emberi operátorral végezzük.

A közössÉgi értékesítés csodája, hogy nincs szükség hozzá komplex online jelenlétre és jól működik a B2B piacon.

Az együttműködés során előkészített érdeklődőket hozunk. Bár ezek nem aláírt szerződések, de olyan emberek akik érdeklődést mutattak a szolgáltatás iránt.

Az értékesítésben a gyorsaság félsiker. Ha az átadott leadeket nem kezelik rövid időn belül, akkor a munkánk hiába való volt. Igény esetén az előtárgyalást is vállaljuk.

Az indulás után is keressük a lista ötleteket, közösen gondolkodunk és teszünk javaslatokat arra, hogyan fejlődjön a tevékenységnek az elérése. 

Havonta 5-20 közötti érdeklődőt érhetünk el. A mennyiség nagyban függ a szolgáltatás vagy termék jellegétől amivel dolgozunk.

Linkedin a B2b marketing alapja

A közös munka menete

A tevékenység telepítéssel indul. Meghatározzuk a célközönséget. Létrehozzuk az első listákat és konzervüzeneteket. Megértjük és megismerjük a szolgáltatást vagy terméket, amire a leadeket generáljuk. Ha szükséges akkor avatar felhasználót hozunk létre, és telepítjük a szoftveres környezetet.

A setup után következik a felmelegítés. Amennyiben a LinkedIn profil aktívan kommunikált a múltban, akkor erre nincs szükség. Ez után elindul a kommunikáció és a napi üzenetek kezelése. Egy teljesen kiépült tevékenységben átlagosan naponta 1-1.5 órányi felügyeletet gyakorlunk. A leadeket egy leadkatalógusban adjuk át, és, természetesen, azonnal értesítjük az illetékes személyeket, amint egy megérkezik.

Features that make this possible
Social selling
Magadra ismersz?

Kérj ajánlatot még ma!